Harun İstenci
Harun İSTENCİ
Kurucu ve Yönetici
 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve memleketi Kastamonu. Çocukluğundan bu yana bilgisayar sistemleri üzerinde çalışıyor ve internet üzerinde içerik üretiyor...

Kişisel Web Sitesi: harunistenci.com

Öne Çıkan Şehirler

İstanbul
Sivas
Safranbolu
Kastamonu
Eskişehir
Edirne
Denizli
A320 Ailesi Aero Spacelines Afyonkarahisar Airbus Akıllı TV'ler Aliya İzzetbegoviç Almanya Amasya Android Android TV Ankara Antik Kent Antivirüs Antonov Araç Arkadaşlar Arkeoloji Avrupa AWACS Aydın Aydın Çufaoğlu Ayvalık Azdavay Baden-Württemberg BAE Systems Balıkesir Basın Açıklaması Bedesten Bergama Beşiktaş Beyoğlu Bilecik BioShock Blog Blogger Boeing Bolu Bombardier Bosna Hersek Breguet Bursa Cami Cide Concorde CSS Eğitimleri Çamlıca Tepesi Çarşı Çeşme Çevre Defender Denizli Doğa Douglas Aircraft Company EADS Edirne Efes Eğitim Eğlence Elektronik Aletler Eminönü Erasmus Erzincan Eskişehir Fatih Fokker Fransa Galeri Gar Gebze Göl Göynük Grand Theft Auto Guppy Gürün Haber Hamam Han Harun İstenci Havacılık Hayvanlar Heidelberg Heykel Ilgaz Ilyushin İğdir İnsanlar İnternet İsmail Ulukaya İstanbul İstenci Developer İstenci Education İstenci Security İstenci SEO İstenci Studios İşletim Sistemleri İzmir İzmit Jumbo Jet Kadıköy Kale Kanyon Karaağaç Karabük Karşılaştırma Kartepe Kastamonu Kastamonu Türbe Kemaliye Keşfet Kilise Kocaeli Konak Konya Köprü Köyler Kule Külliye Küre Linus Torvalds Linux Lockheed Lockheed Martin Logitech Ludwigshafen Maltepe Mannheim Marmaris McDonnell Douglas Medrese Merak Edilenler Microsoft Moda Motivasyon Muğla Muhammet Ali Sağlar Müze Nedir Ortaköy Osmangazi Oyun Oyunlar Paris PC PHP Saat Kulesi Safranbolu Sakarya Salgın Sapanca SEO Siber Güvenlik Sivas Sivrihisar Siyaset Sorun Çözümü Strasbourg Stratolaunch Suhoy Sukhoi Süpersonik Şelale Şile Tarih Tarihe Yön Verenler Taşköprü Teknoloji Trakya Tupolev Türbe TV TV Kutuları Ubuntu Uçaklar United Aircraft Coorparation Üsküdar Veba Vickers Vickers-Armstrongs Limited Video Web Tasarım Wilfrid Voynich Windows Windows 11 Windows10 Windows7 WooCommerce WordPress Yardım ve Destek Yazılım Yelken Yerler Yollar Yurt dışı

Büyük Güç; Rothschild Ailesi
 Bakmayın televizyonlarda ve sosyal medyada Rothschild Ailesini kötülediklerine! Yanlarında iş verecek olsalar, bir çok kişi RothschildSpor olur, peşlerinden ayrılmaz! Ve bunu akıl almaz bir güce sahip bu ailenin Türkiye’de yaptığı yatırımlar ve harcamaları ile zaten görüyoruz. Onlara zengin demek yanlış olur! Kendileri tam anlamıyla para kelimesinin sözlükteki karşılığı oluyorlar. Öyle ki yönettikleri paranın 15 – 25 trilyon arasında olduğu tahmin ediliyor. Bu Amerika’nın ve Çin’in bütçelerinden bile fazla!

 Ailenin bilinen geçmişi Orta Çağ Avrupasına kadar dayanıyor ama esas tanınmaya başlanmaları 1700’lü yıllar, Almanya’da ki Yahudi gettosu 10 çocuklu bir aile olarak standart dindar bir yaşam sürüyorlardı. Bir çok meslek Yahudilere yasaktı, biri hariç... Vadeli borç! Kısaca; Tefecilik! Sonra ki ismiyle; Bankacılık!
 Tarihte ilk defa bir ülke yerine çeşitli ülkelerde şubeler açarak güçlerine güç katarak ilerlediler. Rothschild ailesi Avrupa’nın ekonomik zeminine oturmaya işte böyle başladı. Bu aileyi “En Zenginler Listesinde” göremezsiniz. Çünkü servetlerini asla açıklamazlar. Bu aile gelenekleri. Magazin sayfalarında onlarla kolay kolay karşılamazsınız. Aşk skandallarına asla karışmazlar. Aile tam anlamıyla bir sır. Yahudiler dışında, hatta kendi akrabaları dışında sadece birkaç evlilik gerçekleştirildi. Ama boşanma durumunda aile ile hiçbir şekilde konuşmama sözleşmesi imzalandı. Kısacası kim olduklarına dair çok az bilgimiz var, ancak şunu söyleyebiliriz ki; neredeyse elimizden geçen her kuruştan bu ailede payını alıyor, hatta doları basanlar dahi onlar.

Osmanlı Döneminde Rothschild Ailesi

Rothschild Ailesi ve Abdülhamid
 Rothschild Ailesi Osmanlı ekonomisinde de önemli bir söze sahipti. İlk olarak 24 Aralık 1854 yılında Kırım Savaşında Osmanlı Devleti kendini finanse edebilmek için Londralı Bankerlerden 3 milyon Sterlin borç almıştı, hem de %6 faiz oranıyla. Borca teminat olarak Mısır vilayetinin vergilerini göstermiştik, ancak ödeyemedik. Bir yıl sonra Rothschildler aracılığıyla tekrar borçlanmaya başladık ve maalesef devletin ekonomisi bu ailenin kontrolüne girmeye başladı, ki sürecin ilerleyen zamanlarında ilk Türk bankasının büyük ortağı olarak Osmanlı Bankasını açtılar. Osmanlı’nın borç kapısı Rothschildler ile öyle büyüdü ki, son Osmanlı borcunu anca 1954 yılında kapatabildik.

Rothschild Efsaneleri ve Gerçekleri

Jacob Rothschild
 Ailenin sır küpü olması ve kendilerini her anlamda gizlemeleri, onlar hakkında bir çok dedikodunun da çıkmasına neden oluyor. “Şeyh uçmaz, müritleri uçurur!” misali Dünyadaki bütün savaşları Rothschildlerin çıkardığı efsanesini duymuşsunuzdur. Bunlar komplo teorilerinden öteye gidemez ama savaştan bir şekilde beslendikleri gerçeğini de unutmamalıyız. Nasıl mı? Dünyadaki en büyük ekonomik güç olmaları onları yasal bir tefeci konumuna getirmiş. Örneğin 2. Dünya Savaşı Amerika’ya 400 Milyar Dolara mal olmuştu. Bunun çoğunu karşılayanlar tabi ki Rothschildlerdi. Bu sayede Amerika’ya, yani Yeni Dünya’ya da el atmış oldular.

Rothschild Türkiye

 Ailenin son 15 yılda yeniden ülkemize ilginç bir şekilde giriş yaptığını düşünüyoruz, bakalım nelermiş?...
 Öyle ki grubun Türkiye şubesi olarak Rothschild Türkiye, 2005 yılında Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder’in de katıldığı bir törenle açıldı. Düşününce size de çok garip gelmiyor mu? Almanya’nın eski Başbakanı Rothschildlerin danışmanlarından birisi. 2005 ve 2006 yıllarında verdikleri Yatırım Bankası Danışmanlık Hizmeti ile Türkiye’de en çok kazanan şirketlerden oldular. Rothschildler sadece bahsi edilen yılda 15 Milyar euroluk işlem hacmi ile büyük gelir elde etti. Bu bir, gelelim ikincisine...
Rio Tinto adında Kanada merkezli büyük bir madencilik şirketi var, ortakları ise Rothschild’ler ve enteresandır ki İngiliz Kraliyet Ailesi Rio Tinto şirketi geçtiğimiz yıllarda Erzincan’daki altın madenlerinin de işletmesinin önemli bir bölümüne sahip oldu...
 Rio Tinto adında Kanada merkezli büyük bir madencilik şirketi var, ortakları ise Rothschildler ve enteresandır ki İngiliz Kraliyet Ailesi, Rio Tinto şirketi geçtiğimiz yıllarda Erzincan’daki altın madenlerinin de işletmesinin önemli bir bölümüne sahip oldu. Kendinizde araştırarak bu konuyla ilgili akıl almaz bilgilere, nasıl altın madenimizin Rothschildler tarafından çıkarıldığına ve kullanıldığına, sadece posasının bize bırakıldığına şahit olabilirsiniz. Hatta Türkiye’de madencilik alanında 4,5 Milyon dönüm arazi kapattıkları, aynı şekilde basına yansıyan bilgiler arasındadır. Sadece bunlarda değil! Ülkemizdeki ING Group, Aviva, HSBC (...) hepsi Rothschildlere ait kurumlar.

Rothschild Serveti

 Kısacası dostlar; O televizyonlarda boy göstererek batıya atarlanan yazar ve çizerlerin, Rothschildlerin parası söz konusu olunca bir anda sustuğunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Zira bu ailenin servetinin tozu bile insanın yedi sülalesini ihya edecek boyutta. Yaşadıkları saraylar bile birçok kralın hayal edemeyeceği seviyede. Örneğin 1800'lü yıllarda 100 hizmetçi ve 80 at her an hazır bulunuyor ve evin altında da raylar geçiyordu, rayların nedeni, pişen yemeklerin soğumadan misafirlere taşımaktı. Saraylarının her karesi çeşitli ülkelerden gelen usta sanatçılardan tarafından süslenirdi ve bu saraylardan kendilerine ait yüzlercesi var. Hızlı bir şekilde imparatorları bile hayran bırakan bir servete ulaştıklarında kendileri de şaşırmış olmalılar.  

City of London

Rothschild Şehri, City of London
 Rothschildler Avrupayı merkez edinmiş bir ailedir. İngiltere’nin her herhangi bir yerinde ya da İsrail’de Rothschild Sokağı görebilirsiniz. İsrail devletinin en büyük finansmanlarından biridir. Aynı şekilde İngiltere’nin. Hatta bir çoğunuzun bilmediği ve Londra’nın göbeğinde olan, küçük bir ülkeden bahsedebiliriz. İsmi City of London, Vatikan nasıl Roma’nın ortasında Katoliklerin ülkesiyse, City of London’da paranın ülkesi. Kendi polisi, anayasası, mahkemeleri olan garip bir yer. Aslında bir finans merkezi. Rothschildlere ait İngiltere Merkez Bankası’nın, bütün İngiliz bankalarının 455 yabancı banka ve bütün borsaların bulunduğu yerdir. Burası Dünyanın en eski yerel hükûmetlerinden biridir. İngiltere’nin kanunlarından muaftır. Yaklaşık 3 kilometrekarelik bu alanda tüm Dünyadaki hisse senetlerinin %51’i, vadeli işlemlerin %45’i, Euro Tahvil İşlemlerinin %70’i ve çok daha fazla ekonomik döngü gerçekleşir. Rakamlarla aklınızı bulandırmak istemediğim için daha çok detaya girmiyorum, ancak şunu bilin ki; Amerika’nın bile çok çok büyük ölçü de ekonomik bağımlılığı olan bir bölgedir burası, ve bu finans merkezi Rothschildlerin özel şirketi gibi işlemektedir. Varın gerisini siz düşünün!
İngiltere’nin her herhangi bir yerinde ya da İsrail’de Rothschild Sokağı görebilirsiniz. İsrail devletinin en büyük finansmanlarından biridir...
 Gözünüze biraz abartı gibi gelebilir, ancak bu yayındaki her şey komplo teorilerden uzak bir şekilde kamuoyundan saklanmasına gerek duyulmayan açık bilgiler ve sayılarla hazırlanmıştır. Zira yaklaşık 200 yıldır her faaliyetlerinde büyük başarıyla çıkan geniş bir banka ağı oturtmuş, Dünya madencilik alanına hükmeden kalabalık bir ailenin ne kadar büyük güce ulaşabileceğini düşününce aslında çokta şaşırmıyor insan. Ancak karıştıkları bazı gizemli olaylarda romanlara ve komplo teorilerine neden oluyor. Örneğin; 1972 yılında ilginç bir parti vermişlerdi. Partideki kostümler ilk görüldüğünde insanı gerçek anlamda ürkütebilir. Batı toplumu bu tarz maskeli balolara alışkın olsa da bizim için sıra dışı görünüyor. Partinin önemli konukların biri de ünlü ressam Salvador Dalí’ydi.
1972 Rothschild ‘İlluminati Özel’ Gecesi, Dönemin deli dâhisi Salvador Dalí'de davetliler arasındaydı...
Dönemin deli dâhisi Salvador Dalí'de davetliler arasındaydı...

Rothschildlerde nadir görülen bir evlilik...

Geçtiğimiz yıllarda aile tarihinde ender olarak görülen bir evlilik yaşandı. James Rothschild, Hilton Otellerinin varislerinden Nicky Hilton ile evlendi. James Rothschild ailenin genç üyelerinden ve babası 1996 yılında Paris’te bir otel odasında boğularak öldürülmüş halde bulundu. Bunun nedeni intihar olarak açıklandı, ancak çokta üzerinde durulmadan, sanki gizli bir el basını susturmuş gibi unutulup gitti...
 Geçtiğimiz yıllarda aile tarihinde ender olarak görülen bir evlilik yaşandı. James Rothschild, Hilton Otellerinin varislerinden Nicky Hilton ile evlendi. James Rothschild ailenin genç üyelerinden ve babası 1996 yılında Paris’te bir otel odasında boğularak öldürülmüş halde bulundu. Bunun nedeni intihar olarak açıklandı, ancak çokta üzerinde durulmadan, sanki gizli bir el basını susturmuş gibi unutulup gitti.

Rothschild Sistemi

 Rothschild Ailesi Baronluk unvanına sahip ve uluslararası alanda hanedan olarak kabul ediliyor ve genellikle hanedanın bütün üyelerini devlet başkanlarıyla, ülke yöneticileriyle, krallarla anlaşmalar yaparken görebilirsiniz. Hatta geçtiğimiz yıllarda ülkemizin yöneticileri de Rothschildler ile hem basına kapalı hem de basına açık bir görüşme yapmış, Amerika’da ki bu görüşmenin resimleri haberlerde yayınlanmıştı. Her hangi Arap Prensi de Avrupa’ya ya da Amerika’ya gittiği zaman Rothschildleri ziyaret etmeden ülkelerine dönmez! Acaba neden?
 Birleşmiş Milletler Genel Kurulu görüşmeleri için ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bloomberg tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında bir grup ABD'li üst düzey yatırımcı ve iş adamı ile bir araya geldi... ...Toplantıda Rotschild ailesi mensubu James Rotschild yer aldı. - Eylül 2016
 Şimdi gelelim işin kısımlarından birine. Dünyada bilinen zengin Yahudi iş insanı kültünü ortaya çıkaran aile onlardır. Nasıl mı? Basit bir örnek verelim; Her hangi bir ülke de bir liman işletmesi satılacak olsun. Eğer bu limana Yahudi iş adamı almak isterse ve onlara satmazsanız, Dünyadaki diğer Yahudi iş adamları o limana turistik gemi veya yük gemisi göndermeyerek limanın işlevini kaybetmesini sağlıyorlar ve doğal olarak mecbur kalıp önemli hisseleri onlara satmak zorunda kalıyorsunuz. Bu aslında başarılı bir ticari yöntem. Genellikle bütün iş grupları bu tekniği uygular, fakat onlar yüzyıllardır bunu içselleştirdikleri için aksamadan devam ettiriyor. Şimdi bir düşünün, yüzyıllardır devam eden ve sayıları çok kalabalık olan Dünyanın her yerindeki bütün iş alanlarına hükmeden bir aile hayal edin. Ülkelerden öte, kişilerden öte, her yeri bir birbirine bağlamış bir ağ düşünün. Ağın neresine dolanırsanız dolanın sanki örümceğe yakalanmış bir sinek gibi bir daha çıkışınız imkansız. Kurdukları ağın ne derece derinlere işleyebileceğini tasavvur etmeye çalışın. Eminim ki bir çok sorunuz yanıtsız kalacak.
Bu içerik Harun İstenci tarafından aşağıda belirtilmiş olan kategoriler altında oluşturulmuş ve yayınlanmıştır. İçeriğin kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur. | İstenci Systems
Yazar Bilgisi: Harun İstenci Hakkında
Harun İstenci Hakkında
1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve memleketi Kastamonu. Çocukluğundan bu yana bilgisayar sistemleri üzerinde çalışıyor ve internet üzerinde içerik üretiyor...
Harun İstenci Resmi Web Sitesi Hakkında Daha Fazla >

Ailenin bilinen geçmişi Orta Çağ Avrupasına kadar dayanıyor ama esas tanınmaya başlanmaları 1700’lü yıllar, Almanya’da ki Yahudi gettosu 10 çocuklu bir aile olarak standart dindar bir yaşam sürüyorlardı. Bir çok meslek Yahudilere yasaktı, biri hariç... Vadeli borç! Kısaca; Tefecilik! Sonra ki ismiyle; Bankacılık!..

Yorum Gönder

Yorum alanı herkese açıktır. Olağan dışı bir yorum algılandığında topluluk politikalarımız gereğince 24 saat içinde kaldırılacaktır.

[disqus][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.